Åtvidabergs kommun

Möt Åtvidabergs Kommun på mässan i Företagspark Facetten!

Vill du jobba på en arbetsplats där du får vara med att skapa ett samhälle? Där du får möta individer och se dem växa eller får jobba för att vardagen ska bli så smidig som möjligt för andra.
Hos oss på Åtvidabergs kommun så lär vi barn att läsa, hjälper äldre i sina hem, sköter gator och vägar och mycket mer. Vi har massor av arbetsuppgifter som passar de flesta. Vi söker dig som är modig och vågar testa nya vägar och arbetssätt och som vill ha ett jobb som är meningsfullt. Vi tycker det är viktigt att ta vara på våra medarbetares kompetens och att medarbetarna får växa i sin yrkesroll. Kom till vår monter i mässhallen så får vi beskriva våra verksamheter och varför de är spännande att jobba hos oss!
 
Miljökontoret visar klimatförändringar med geodom
Miljökontoret kommer i samarbete med SMHI och Länsstyrelsen att ha visningar i en geodom om klimatförändringar och hur vi kan anpassa oss till dem nu och i framtiden. Visningar kommer att hållas för skolelever och näringslivet. 
 
Öppet hus i Framtidens bibliotek
Välkommen att kika in i den nya bibliotekslokalen på Gamla Torget. Det kommer hållas visningar av lokalen och finnas bokbytarbord

ITSAM presenterar bredbandsutbyggnaden 
ITSAM finns på plats i mässhallen och presenterar kommunens satsning på bredbandsutbyggnaden